Vysoce jakostní pryskyřice pro výrobu slévárenských modelů

Ekonomický, rychlý, precizní: nároky na výrobu modelů jsou vysoké a rychle rostou. Ebalta nabízí širokou škálu epoxidových a polyuretanových systémů pryskyřic, jakož i deskových o blokových materiálů. Výběr produktu je založen na mnoha různých faktorech, kterým naše pryskyřice optimálně vyhoví a umožňují tak vysoce kvalitní a úspěšné výsledky při výrobě modelů.

Zejména v oblasti frézování modelů Vám nabízíme optimální řešení s naším Ebaboardem a Ebablockem. Naše produkce se specializuje na optimální kombinaci geometrie, velikosti a materiálu s lepidlem, tmelem nebo opravnou hmotou pro optimální výsledek. Naše výrobky jsou dostupné ve standardních velikostech jako desky s hustotou 0,45 g/cm³ až 1,86 g/cm³, ale také jako bloky nebo desky s individuálními rozměry, které vytváříme podle požadavků zákazníka.

Náš produkt Ebablock 1050, který často slouží jako náhrada dřeva, se používá především na větší modely. Výhody jsou jasné: kratší dodací lhůty, žádné další pracovní procesy (jako je lepení, lakování, tmelení), menší ztráty nebo poškození materiálu a delší životnost. Náš produkt má navíc jemnou povrchovou strukturu v kombinaci s nízkou hustotou, což vede k velmi dobré kvalitě povrchu.Náš rozměrově přesný, oranžový Ebaboard 1220 je zvláště vhodný pro vysoce otěruvzdorné modely nebo jaderníky. Je již úspěšně využíván velkými slévárnami v oblasti sériové výroby. Na přání nabízíme Ebaboard 1220 i Ebablock 1220 v rozměrech specifikovaných zákazníky.

 

Zpět na výpis článků