Ebaboard EP 138 přesvědčil i úspěšnou firmu AGN Composites

 

 

Opracování Ebaboardu EP 138 Opracování Ebaboardu EP 138

Díky svým rozsáhlým a dlouholetým zkušenostem s výrobou a vývojem epoxidových nástrojových desek zaujala společnost Ebalta také společnost AGN Composites. Tato mladá společnost se brzy po svém založení proslavila jako přední dodavatel kompozitních materiálů v oblasti motorsportu, kde poskytuje služby v oblasti výroby a oprav dílů mimo jiné pro vítěze a závodníky Le Mans, (Britský šampionát cestovních vozů) British Touring Car Championship a (Britský superbikový šampionát) British Superbike Championship.

Společnost AGN Composites si vybrala Ebaboard EP 138 pro výrobu vysokojakostních dílů z uhlíkových vláken pro společnost Dissident Automotive, výrobce vysoce kvalitních OEM+ dílů s vlastním designem. Přesvědčivé argumenty pro byly především vysoká tepelná odolnost, tepelná stabilita a vynikající kvalita povrchu.

Při tomto projektu slepili nejprve samotné bloky naším Lepidlem 552, polotovar opracovali a dokončili. Po nanesení jemného plniče Selare 02 a Separátoru 17 byly opracované bloky použity na výrobu formy pro nízkoteplotní prepreg. Následovala výroba dílů z uhlíkových vláken pro společnost Dissident Automotive.

Více informací o spolupráci se společností AGN Composites najdete v letáku Ebalta.

 

Povrchově upravený model z Ebaboardu EP 138Povrchově upravený model z Ebaboardu EP 138

 

„Kachní“ spoiler od Dissident Automotive

Zpět na výpis článků