Ebalta PU elastomery pro lití betonu

Projekt budovy Cordek na Hover Square v LondýněProjekt budovy Cordek na Hover Square v Londýně

 

Pokud někdy zavítáte do Londýna, určitě se zastavte na adrese Hanover Square W1S u budovy, jejíž betonové průčelí vytvořila firma Cordek pomocí dvousložkové licí pryskyřice GM 965-55.

Materiál byl použit k výrobě pružného bednění, které bylo připevněno k hornímu okraji ocelové konstrukce, aby se po zalití nosníků betonem vytvořil detail povrchu.

Produktová řada GM 965 nabízí tři různá tužidla, s nimiž lze dosáhnout hodnoty Shore A 40, 55 nebo 70, takže lze v závislosti na aplikaci vyrábět různé pružné PU formy. Tyto produkty se s velkým úspěchem používají v betonářském, keramickém a stavebním průmyslu. GM 965 je systém s nízkou viskozitou, který se snadno míchá a má vynikající chemickou odolnost. Nabízí veškeré parametry, které lze od vysokojakostního elastomeru očekávat. Britský zákazník firmy Ebalta, Cordek Limited, se rozhodl pro tento materiál díky jeho vysoké kvalitě a snadnému použití.

 

O společnosti Cordek Limited
Od svého založení v roce 1973 se společnost Cordek Limited postupně stala lídrem na trhu poskytující technická řešení pro širokou škálu stavebních potřeb. Cordek navrhuje, vyrábí a dodává vysoce kvalitní produkty pro různé specializované oblasti ve stavebním sektoru, a také využívá své odborné znalosti k výrobě kulis a rekvizit pro média a zábavní průmysl.

 

Další informace

 

Výrobní proces ve společnosti Cordek Limited

Výrobní proces ve společnosti Cordek Limited

Zpět na výpis článků